Gehakt-satéschotel met sperziebonen

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en breek ze in stukjes. Kook ze in ca. 5 min. beetgaar. Snipper de ui en snijd de paprika in stukjes.
  • 2 Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui. Voeg het gehakt toe en bak rul. Bak de paprika ca. 1 min. mee. Maak de mix aan met het koude water en voeg toe aan gehaktmengsel. Breng het mengsel onder af en toe roeren aan de kook. Laat de maïs uitlekken. Voeg de sperziebonen en maïs toe aan het gehaktmengsel en laat ca. 2 min. doorkoken. Serveer met rijst.

Gehakt-satéschotel met sperziebonen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept