Karbonades met warme druiven

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de amandelen in een koekenpan zonder olie of boter goudbruin en laat op een bord afkoelen. Bestrooi de karbonades met peper. Verhit in een koekenpan de olie en bak de karbonades op matig vuur in 8-10 min. gaar en goudbruin. Keer halverwege. Leg het vlees op een bord, bestrooi met zout naar smaak en houd warm onder aluminiumfolie. Fruit de knoflook 30 sec. in het bakvet. Voeg de druiven, amandelen en gember toe en roerbak 1 min. Neem de pan van het vuur en voeg de gembersiroop toe. Breng het druivenmengsel op smaak met peper en zout. Leg de karbonades op vier borden en schep het druivenmengsel erop. Lekker met broccoli en aardappelpartjes uit de oven.

Karbonades met warme druiven is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kokosbroodharten
20 min
Bekijk recept
Salade met druiven en pecannoten
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept