Spitskoolstamppot

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rookworst in ruim heet water 15 min. verwarmen. Puree met melk bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en snipperen. In wok olie verhitten. Ui 3 min. roerbakken. Kool 5 min. meebakken. Aan koolmengsel 100 ml water toevoegen en geheel 3 min. zachtjes koken. Tomaten in reepjes snijden. Rookworst in plakjes snijden. Kaas, tomaatreepjes en koolmengsel door aardappelpuree mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Stamppot garneren met plakjes worst.

Spitskoolstamppot is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskoolstamppot met kalkoenreepjes en salie
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zwitserse spitskoolstamppot met cordon bleu
30 min-
Bekijk recept
Spitskoolstamppot met appeltjes en gegrilde kalkoenfilet
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskoolstamppot met chorizo en rookworst
0 min
Bekijk recept

Spitskoolstamppot met kalkoenreepjes en salie
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zwitserse spitskoolstamppot met cordon bleu
30 min-
Bekijk recept
Spitskoolstamppot met appeltjes en gegrilde kalkoenfilet
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskoolstamppot met chorizo en rookworst
0 min
Bekijk recept