Roergebakken lamsvlees in knoflooksaus

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en peper in lange, smalle reepjes snijden. Spinazie in pan met ruim kokend water met 1 tl zout 30 sec. laten slinken. Spinazie in vergiet goed laten uitlekken en alle vocht eruit drukken. In wok of braadpan 2 el olie verhitten. Lamsreepjes 1 min. op hoog vuur roerbakken. Knoflook, suiker, vissaus en sojasaus toevoegen, vuur laag zetten en gerecht afgedekt nog 2 min. laten sudderen. Intussen spinazie terugdoen in pan en omscheppen met 1 el olie. Helft van munt en koriander erdoor mengen en spinazie op smaak brengen met zout en peper. In kom rest van koriander en munt met rode peper mengen. Spinazie over vier borden verdelen. Lamsvlees op spinazie leggen en kruiden-pepermengsel erover strooien. Serveren met witte rijst.

Roergebakken lamsvlees in knoflooksaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Toum (Libanese knoflooksaus)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haantje met knoflookaardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept