Kerriekool met slavinken

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels wassen, in stukken snijden en in 20 min. gaarkoken. Ui pellen en snipperen. In koekenpan 2 el boter verhitten en slavinken hierin in 20 min. gaarbakken. In braadpan 2 el boter verhitten. Ui, kool en kerrie 5 min. bakken. Regelmatig keren. Rozijnen en 100 ml water door kool scheppen en 10 min. laten stoven. Koolmengsel op smaak brengen met zout en peper. Melk verwarmen, aardappels stampen en met melk en rest van boter puree maken.

Kerriekool met slavinken is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekoolstamppot
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Slavinken met bietjes, prei en krieltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstamppot met slavinken
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse bloemkool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoofde gele kerriekool met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde gele kerriekool met scampi
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfstschotel Met Kerriekool
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Fazantenfilets met kerriekool
0 min
Bekijk recept