1 Plakken ham dakpansgewijs per 2 stuks op elkaar leggen. Ham besmeren met tapenade. Kipfilets bestrooien met zout en peper en op ham leggen. Ham om kipfilet wikkelen en met cocktailprikkertje vastzetten. In koekenpan helft van boter verhitten. Kipfilet in 12 min. gaar en goudbruin bakken, regelmatig voorzichtig keren. In andere koekenpan rest van boter verhitten. Aardappelschijfjes in 10 min. gaarbakken. Spinazie verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Tomaten wassen en in blokjes snijden. Tomaat laatste min. door spinazie scheppen. Spinazie op smaak brengen met zout en peper. Kipfilet serveren met gebakken aardappeltjes en spinazie.
Ham-kiprolletjes met spinazie is een recept van Albert Heijn
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)