Doperwtensoufflé

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 °C. In keukenmachine of met staafmixer helft van doperwten pureren. Eierdooiers, oregano en roomkaas door doperwtenpuree mengen. Eiwitten stijfkloppen en door puree spatelen. Rest van doperwten, 1/2 tl zout en peper naar smaak erdoor scheppen. Doperwtenpuree over ingevette kommen verdelen. Kommen op rooster in midden van oven zetten en soufflés in 20 min. gaar laten worden. Intussen rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. In koekenpan olie verhitten en ui en champignons in 5 min. bruinbakken. Op smaak brengen met zout en peper. Soufflés in kom op vier borden zetten. Rijst en champignons ernaast serveren.

Doperwtensoufflé is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Doperwtensouffle
Bekijk recept
Doperwtensouffle
30-60 min -
Bekijk recept

Doperwtensouffle
Bekijk recept
Doperwtensouffle
30-60 min -
Bekijk recept