Saté van rundergehakt

4
15 min, voorbereiden 15 min -
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Satéstokjes eventueel in water weken. Ovengrill voorverwarmen of grillpan verhitten. Gehaktrolletjes aan satéstokjes rijgen en goed aandrukken. Gehakt licht bestrijken met rest van olie. Sateetjes onder grill of in grillpan in 10-15 min. bruin en gaar roosteren. Regelmatig voorzichtig omdraaien, want gehakt verbrokkelt gemakkelijk. Ketjapsaus (zie tip) of pindasaus (zie tip) apart erbij serveren. Als hoofdgerecht serveren met witte rijst en roergebakken groenten.

Saté van rundergehakt is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriequiche
20 min
Bekijk recept
Gehaktballetjes met komkommersalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocoladecrèmetaart met rood fruit
95 min- Nagerecht
Bekijk recept
Carrotcakejes met roomtopping
55 min- Nagerecht
Bekijk recept
Biefstuk-auberginespies
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept