Varkensreepjes in champignonsaus

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Uien pellen en snipperen. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Broccoli schoonmaken en in roosjes verdelen. Vlees bestrooien met zout en peper. In braadpan boter verhitten en vlees in 4 min. omscheppend bruinbakken. Broccoli in 8 min. beetgaar koken. Ui en champignons door vlees scheppen en nog. 4 min. bakken. Allesbinder toevoegen en zachtjes koken tot gebonden saus ontstaat. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Kaas door vleesmengsel roeren en nog 1 min. verwarmen. Varkensreepjes in champignonsaus serveren met broccoli en puree.

Varkensreepjes in champignonsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken krieltjes met salie en sjalot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tomaten-champignonsaus
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tortellini met champignonsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Milde thaise varkensvleescurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensreepjes met bruin bier
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentemie met varkensreepjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese miesoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept