Penne met tomaat en mascarponesaus

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Penne beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing. Mozzarella laten uitlekken. Courgette schoonmaken en in blokjes snijden. Knoflook pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten en courgette met knoflook 4 min. zachtjes bakken. Pastasaus erdoor roeren en door en door warm laten worden. Penne en mozzarella door saus roeren en 1 min. doorwarmen. Sla mengen met dressing. Penne op smaak brengen met zout en peper en serveren met salade.

Penne met tomaat en mascarponesaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse broodschotel met champignons
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten-mascarponesaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Broccoli cheese met penne en mascarponesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortelloni met mascarponesaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept