Gestoomde vis met mosterdsaus

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bospeen schrappen, wassen en halveren. In pan 1 liter water aan de kook brengen en 1 bouillontablet oplossen. Roodbaars in stukken verdelen. Roodbaars, bospeen en aardappelpartjes in stoommandje of vergiet leggen. Boven kokend water bospeen, aardappel en vis in 15 min. afgedekt gaarstomen. Intussen in steelpan boter laten smelten. Bloem door boter roeren tot compacte massa ontstaat. Deze massa oplossen in 300 ml water en aan de kook brengen. Goed roeren tot gladde saus ontstaat. Tweede bouillontablet, mosterd en crème fraîche door saus roeren. Saus op smaak brengen met zout en peper. Vis, aardappeltjes en bospeen over vier borden verdelen. Saus er half over schenken.

Gestoomde vis met mosterdsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept