Visschnitzels met ravigotesaus en lentekrieltjes

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In grote koekenpan 4 el olie verhitten. Visschnitzels in 10 min. krokant en bruin bakken. Intussen krieltjes in gezouten water in 10 min. gaarkoken. Peultjes laatste 5 min. meekoken. In kleine steelpan rest van olie verwarmen. Pan van vuur nemen en munt erdoor roeren. Krieltjes en peultjes afgieten en in schaal met muntolie mengen. Bieslook erover strooien. Op smaak brengen met zout en peper. Vis, saus en krieltjes over vier borden verdelen.

Visschnitzels met ravigotesaus en lentekrieltjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Aardappel-wortelgratin met gebakken vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschnitzel met olijven en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschnitzels en tomaat met aardappelpuree
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje visschnitzel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept