Visburgers met sperziebonen-mangosalade

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Sperziebonen schoonmaken, halveren en in ruim water met zout in 8-10 min. beetgaar koken. In schaal chilisaus, citroensap, 3 el olie en zout naar smaak tot dressing roeren. Sperziebonen afgieten en met sjalot en mango door dressing scheppen. Visburgers in rest van olie op matig vuur in 8-10 min. goudbruin en gaar bakken. Rijst en sperziebonensalade over vier borden verdelen. Vis ernaast leggen.

Visburgers met sperziebonen-mangosalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Carne di maiale alle erbe e insalata al mango (Kruidige varkenshaas met mangosalade)
30 min-
Bekijk recept
Cocktailgarnalen met pittige salsa
15 min Snack
Bekijk recept
Kokos-ceviche van witvis
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburgers met rode uicompote en Joppiesaus
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fishburger and chips
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept