Kalfsschnitzels met een kaaskorstje

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Korstjes van broodsnijden en brood in keukenmachine fijnmalen. In diep bord geraspte kaas mengen met broodkruim. In ander diep bord eieren loskloppen. Schnitzels aan beide kanten bestrooien met zout en peper. Vlees eerst door losgeklopt ei halen en daarna door kaasmengsel wentelen, zo dat vlees rondom bedekt is (dit niet lang tevoren doen, dan wordt het paneerlaagje te vochtig). Olie in ruime koekenpan met antiaanbaklaag verhitten. Vlees in 4-5 min. per kant bruin en vanbinnen rosé bakken. Serveren met partjes citroen. Lekker met aardappelpuree en kropsla.

Kalfsschnitzels met een kaaskorstje is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskoteletjes met pittig kaaskorstje
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel met kaaskorstje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnsteak met zout kaaskorstje
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes Met Een Pittig Kaaskorstje
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scaloppine al limone - Kalfsschnitzels met citroen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool met citroenroom
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met tagliatelle, artisjokkenhartjes & groene asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept