Gegratineerde andijviestamppot

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de andijvie in reepjes. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Snipper de ui.
  • 2 Verwarm de grill voor. Verhit de boter in een koekenpan en bak de ui en de champignons 5 min. Maak ondertussen de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 3 Vet de ovenschaal in. Meng de puree met de andijvie en de helft van de kaas en schep het mengsel in de ovenschaal. Breng de champignons pittig op smaak met peper en zout. Verdeel de champignons over de stamppot en bestrooi met de rest van de kaas. Gratineer de schotel 3 min. onder de grill.

Gegratineerde andijviestamppot is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel uit de oven met andijviestamppot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Midden-Oosterse andijviestamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept