Tomatenrisotto met worstjes

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In hapjespan 2 el olie verhitten en ui 2 min. zachtjes bakken. Rijst toevoegen en roeren tot rijst glazig is. Inhoud van blik tomatenblokjes erdoor scheppen en verwarmen tot vocht door rijst is opgenomen. Telkens deel van bouillon toevoegen en door rijst laten opnemen, tot na ca. 20 min. rijst beetgaar is. Intussen in koekenpan 2 el olie verhitten en worstjes rondom bruinbakken. Vuur laag draaien en worstjes in ca. 15 min. gaar laten worden. Bladeren van ijsbergsla in stukken scheuren, wassen en droogdeppen of in slacentrifuge droogslingeren. In slakom dressing roeren van rest van olie, azijn, zout en peper. Sla erdoor mengen. Risotto pittig op smaak brengen met zout en (cayenne)peper en op vier borden scheppen. Worstjes erop leggen, sla apart serveren.

Tomatenrisotto met worstjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse tomatenrisotto met zalm en groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arancini (risottoballetjes) gevuld met worst & zeekraal-tomatenrisotto
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenrisotto
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenrisotto met gebakken trostomaatjes
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept