Spinaziepannenkoeken met hüttenkäse

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spinazie ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Beslag maken van pannenkoekenmix, ei, helft van spinazie en melk. In grote koekenpan 1 el olie verhitten en van beslag 4 grote pannenkoeken bakken. Gebakken pannenkoeken warmhouden. Intussen rest van spinazie verhitten en mengen met hüttenkäse. Op smaak brengen met zout en peper. Tomaten wassen, in plakjes snijden en mengen met dressing. Pannenkoeken op borden leggen, spinaziemengsel erop scheppen en dubbelklappen. Serveren met tomatensalade.

Spinaziepannenkoeken met hüttenkäse is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Toast met Hüttenkäse, parmaham en walnoot
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika met Hüttenkäse
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met 3 kazen en erwtjes
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wolkenbroodjes
10 min
Bekijk recept

Martijns gepimpte spinaziepannenkoeken
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziepannenkoeken met kalkoenragout
35 min Bijgerecht
Bekijk recept