Kipspiesen met oregano en kaneel

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Citroen schoonboenen, schil raspen en vrucht uitpersen. In schaal olie mengen met citroensap en -rasp, knoflook, oregano en kaneel. Kip in de lengte in dunne plakjes snijden. Kip bestrooien met peper en zout en in schaal door kruidenolie wentelen. Op koele plaats smaken minstens 30 min. laten intrekken.
  • 2 Kip aan spiesen rijgen (marinade in kommetje bewaren); in midden van elke spies laurierblad steken. Spiesen op barbecue in 8-10 min. bruin en gaar roosteren. Spiesen regelmatig omkeren en tussentijds een keer met marinade bestrijken.

Kipspiesen met oregano en kaneel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Kipspiesen met zoete tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipspiesen met basilicumpasta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipspiesen met kormasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipspiesen met paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept