1 Helft van tortillachips fijn verkruimelen. In kom gehakt mengen met chipskruimels, 2 el salsa en 1/2 tl zout en peper. Van gehakt 4 ballen vormen. Aardappels in 25 min. gaarkoken. In koekenpan boter verhitten en gehaktballen op matig vuur in 20 min. rondom bruin en gaar bakken. IJsbergsla in reepjes snijden. In kom Mexicomelange en knoflookdressing door sla scheppen. Rest van tortillachips over sla strooien. Gehaktballen uit pan nemen, vuur hoog zetten, 100 ml water toevoegen en aanbaksels losroeren. Jus op smaak brengen met 3-4 el salsa, zout en peper. Gehaktballen met jus over vier borden verdelen. Aardappels ernaast leggen, diep insnijden en in elk 1 el salsa scheppen. IJsbergsla erbij serveren.
Mexicaanse gehaktballen met sla en gevulde aardappels is een recept van Albert Heijn