Gebakken kabeljauw met zeeaster

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Sinaasappel schoonboenen en helft van schil raspen. Peterselie zeer fijnhakken en met knoflook door rasp mengen. Krieltjes halveren en in 6-7 min. gaarkoken. Intussen kabeljauwhaasjes halveren, droogdeppen en bestrooien met zout en peper. In koekenpan met antiaanbaklaag olie verhitten en op matig vuur kabeljauw op één zijde ca. 7 min. bakken, tot vis net gaar en aan onderzijde goudbruin en krokant is. In andere koekenpan of braadpan helft van boter smelten en sjalotsnippers 1 min. zachtjes bakken. Zeeaster toevoegen en in 4-5 min. laten slinken. Krieltjes afgieten en omscheppen met rest van boter en knoflook-peterseliemengsel. Op smaak brengen met zout en peper. Vis over vier borden verdelen, krieltjes en zeeaster ernaast scheppen.

Gebakken kabeljauw met zeeaster is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zeeastersalade met noten
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken roodbaars met gesmoorde zeeaster
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm-saffraansoep met zeeaster
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept