Gestoomde zalm met ui-bieslookboter

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In kom bieslook en uisnippertjes met vork door boter mengen. Kruidenboter op smaak brengen met zout en peper. Zalm met zout en peper bestrooien en in ingevette stoominzet of RVS vergiet leggen. Peulen, sugar snaps en broccoliroosjes rond zalm leggen. Stoominzet of vergiet boven laag kokend water in pan hangen (mag water niet raken). Deksel erop leggen en zalm en groenten in 6-7 min. gaarstomen. Vis op bord leggen, groenten eromheen scheppen en kruidenboter op warme vis leggen. Lekker met risotto.

Gestoomde zalm met ui-bieslookboter is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bonen-groentesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stokje beenham & bieslookboter
15 min
Bekijk recept
Hollandse asperges met rauwe ham en bieslookboter
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde maïskolven met knoflook-bieslookboter
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept