1 Vlees op kamertemperatuur laten komen. Bouillontablet boven maatbeker verkruimelen en al roerend 250 ml kokend water toevoegen. Uien pellen en grof snipperen. Knoflook pellen en in plakjes snijden. Paprika's en courgette schoonmaken en in grove stukken snijden. Vlees in dobbelstenen snijden en bestrooien met zout en peper. In braadpan 3 el boter verhitten en op hoog vuur vlees rondom bruinbakken. Ui, knoflook, paprika, courgette en kruiden toevoegen. Geheel nog 2-3 min. al omscheppend bakken en naar 1 kant van pan schuiven. Langs rand van pan bouillon en azijn bij vlees schenken. Aan de kook brengen en pan op laag vuur op vlamverdeler zetten. Vlees afgedekt in 2 - 2 1/2 uur zachtjes gaarstoven. Regelmatig omscheppen. Op smaak brengen met zout en peper. In pan couscous mengen met 500 ml kokend water en 6 min. laten staan. Gewelde couscous met vork omscheppen met 1 el boter en al roerend zachtjes verwarmen tot couscous door en door heet en mooi rul is. Runderstoofpot serveren met couscous.
Runderstoofpot met paprika en courgette is een recept van Albert Heijn