1 Oven voorverwarmen op 225 °C. 4 Grote vellen aluminiumfolie op aanrecht uitspreiden en met 1/2 el olijfolie licht bestrijken. Zalmfilet over vellen verdelen en met zout en peper bestrooien. Kaassaus over zalm verdelen en met zalmblokjes afdekken. Pakketjes bijna geheel dichtvouwen en in midden van oven in 25 min. gaarbakken. Courgettes schoonmaken en in lengte halveren. Halve courgettes in dunne plakjes snijden. Pappardelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Courgetteplakken 3 min. met pappardelle meekoken. Tomaten wassen, in de lengte halveren en helften in plakjes snijden. Pappardelle met courgette afgieten. Rest van olie en tomaat door pasta scheppen en met zout en peper op smaak brengen. Pasta met courgette over vier borden verdelen en zalmpakketjes ernaast leggen.
Zalmpakketjes met pappardelle is een recept van Albert Heijn