Kalfsoester met tonijnsalsa

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 250 ºC en kroketjes volgens gebruiksaanwijzing bakken. Sperziebonen schoonmaken en in 7 min. beetgaar koken. In koekenpan boter verhitten en kalfsoesters in 6 min. bruin en gaar bakken. Kalfsoesters na bakken met zout en peper bestrooien. Tonijn afgieten en met mayonaise en kappertjes mengen. Met zout en peper op smaak brengen. Kalfsoesters met tonijnsalsa, sperziebonen en kroketjes serveren.

Kalfsoester met tonijnsalsa is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bruschette met tonijnsalsa
20 min
Bekijk recept

Gnocchi met kalfsoester
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli rossi met kalfsoester en saliejus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsoester met doperwten ’hummus’
45 min-
Bekijk recept