Gebakken kabeljauw in pittige olijfolie

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 °C. Brood volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Tomaten wassen, in plakjes snijden en met dressing mengen. Kabeljauw met mespunt zout bestrooien. Knoflook pellen en snipperen. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en peper fijn snijden. Peterselie fijnhakken. In koekenpan olie met knoflook en rode peper zacht verhitten. Kabeljauw toevoegen en in 8 min. gaar bakken. Vis uit pan nemen en peterselie door bakvet roeren. Bakvet over vis schenken. Vis met tomatensalade en brood serveren.

Gebakken kabeljauw in pittige olijfolie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept