Pepercouscous met lamskotelet

4
30 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Lamskoteletten met 2 el olijfolie insmeren en tot gebruik afgedekt laten staan. Couscous volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Tomaten en komkommer schoonmaken en in blokjes snijden. Pepers in ringetjes snijden. Citroen uitpersen. Sap met tomatenketchup en rest van olie mengen. Couscous met tomaat, komkommer, pepers en dressing mengen. Met zout en peper op smaak brengen. Koteletten in grillpan of koekenpan in 5 min. van buiten bruin en van binnen rosé bakken. Couscous met koteletten serveren.

Pepercouscous met lamskotelet is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Risotto met muntthee, lamskotelet en groene groentjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pilav met lamskotelet
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marinade voor lam en ander rood vlees
Bijgerecht
Bekijk recept
gegrilde lamskotelet met olijven
0 min
Bekijk recept

Pepercouscous Met Lamskotelet
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept