Geitenkaasbuideltjes

10
25 min
Snack
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Filodeeg in plastic verpakking bij kamertemperatuur in 2 uur laten ontdooien.
  • 2 Oven voorverwarmen op 200 °C. Holtes van muffinvorm invetten met olie. Geitenkaas boven kom verkruimelen en mengen met zongedroogde tomaten, 1/2 tl tijm en royaal peper. Filodeeg voorzichtig uitvouwen en halveren. Telkens deegvel in holte leggen, met rondom evenveel overhangend deeg. Wat geitenkaasmengsel erin scheppen en overhangend deeg samenpakken, dichtknijpen en voorzichtig slag draaien, zodat buideltje ontstaat. Muffinvorm in midden van oven schuiven en buideltjes in 10-12 min. goudbruin en knapperig bakken. Buideltjes iets laten afkoelen. Zure room mengen met honing en rest van tijm. Saus op smaak brengen met zout en peper. Geitenkaasbuideltjes warm serveren met honing-roomsaus.

Geitenkaasbuideltjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Geitenkaasbuideltjes:
0 min
Bekijk recept

Geitenkaasbuideltjes:
0 min
Bekijk recept