Mediterrane vissersstoofpot

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In braadpan olie verhitten en uiringen en knoflook 2-3 min. zachtjes bakken. Tomatenpuree erdoor roeren en 1 min. zachtjes meebakken. Bouillon, 2 el peterselie, saffraan, chilipepertjes en laurier toevoegen. Uimengsel op smaak brengen met mespunt nootmuskaat, zout en (grofgemalen) peper en op laag vuur nog 15 min. zachtjes stoven. Zeewolffilet in grove stukken snijden. Sardines droogdeppen en zeewolf met sardines tussen ui in stoofvocht leggen. Deksel op braadpan leggen en vis in 10 min. zachtjes gaarstoven. Rest van peterselie erover strooien. Lekker met pasta of brood en broccoli.

Mediterrane vissersstoofpot is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse vissersstoofpot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissersstoofpot met groene kruiden
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissersstoofpot
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vissersstoofpot
0 min
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept