Varkensfiletlapjes met mosterdfruit

2
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Filetlapjes aan beide kanten met peper en zout bestrooien. In koekenpan boter verhitten en filetlapjes op matig vuur in ca. 10 min. bruin en gaar bakken. Intussen broccoli in weinig water met zout in 4-5 min. beetgaar koken en dan afgieten. In magnetron aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Filetlapjes uit pan nemen en warmhouden. Mosterd en 100 ml vocht (uit verpakking tutti frutti) door achtergebleven bakvet roeren. Tutti frutti toevoegen en op hoog vuur 2 min. meewarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Aardappelpuree en broccoli over twee borden verdelen. Filetlapjes ernaast leggen en mosterdfruit met jus erop scheppen.

Varkensfiletlapjes met mosterdfruit is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mosterdfruit
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Gestoofde varkenslapjes met olijven, sperziebonen en tomaat
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletlapje met cranberrycompote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletrolletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde filetlapjes met munt en limoen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept