Runderbraadworst met in bier gestoofde zuurkool

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels schillen, in stukken snijden, wassen en in ca. 20 min. gaarkoken. In hapjespan 50 g boter verhitten en ui 3 min. zachtjes bakken. Zuurkool, bier, laurierblad en zout en peper naar smaak toevoegen. Zuurkool op laag vuur ca. 20 min. stoven. In braadpan 50 g boter verhitten en braadworsten op matig vuur in 15 min. rondom bruin en gaar bakken. Uit pan nemen en worsten in plakjes snijden. Aardappels afgieten en even laten uitdampen. Zuurkool en aardappels over vier borden verdelen, braadworst erbij leggen en wat grove mosterd ernaast scheppen.

Runderbraadworst met in bier gestoofde zuurkool is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworst & cranberryzuurkool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworst met uien-stroopjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse rodekool met runderbraadworst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworst met witte bonen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept