Stoofpot met braadworst, mosterd en appel

4
45 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In braadpan olie verhitten en hierin braadworst rondom bruinbakken. Braadworst uit pan nemen. In bakvet ui 3 min. fruiten. Champignons toevoegen en 5 min. meebakken. Appel, 100 ml water en 1 tl zout toevoegen en aan de kook brengen. Braadworst terug in pan leggen en geheel met deksel op pan in 20 min. gaarstoven. Intussen aardappels in 20 min. gaarkoken, afgieten en droogstomen. Braadworst weer uit pan nemen en warmhouden. Crème fraîche en mosterd door stoofpot roeren. Gerecht op hoog vuur, zonder deksel, in 5 min. enigszins laten inkoken. Braadworst over vier borden verdelen. Aardappels ernaast leggen en saus erover scheppen.

Stoofpot met braadworst, mosterd en appel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept