Biefstuk met pepersaus

4
10 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de saus in een kom en roer de wijn of de cognac erdoor. Bak de biefstuk rondom op de hete grillplaat van het gourmetstel. Verhit in ieder pannetje saus en leg wat biefstuk erin. Zet de pannetjes op een schoon stuk grillplaat en laat de biefstuk in de saus verder rosé worden. Schep af en toe om. Grill ondertussen op de grillplaat de groenten gaar. Schep regelmatig om met 2 houten spatels. Schep de groenten op het bord en verdeel de biefstuk en de saus erover. Lekker op brood of met Franse frites.

Biefstuk met pepersaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Karbonade met pepersaus en verse spinazie
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse maissoep met gele biet
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept