Gehaktballen met worcestershiresaus

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Gehakt mengen met gehaktmix, wochestershiresauce en ei. Van gehakt 12 kleine balletjes vormen. In braadpan boter verhitten en gehaktballen in 10 min. gaar en bruin bakken. Perzik laten uitlekken en siroop opvangen. Ballen uit pan halen en warmhouden. In achtergebleven vet spitskool en perzik 5 min. bakken. Ballen toevoegen en door en door verwarmen. Met zout, peper en deel van perziksiroop op smaak brengen. Rijst met gehaktballen en spitskool serveren.

Gehaktballen met worcestershiresaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensreepjes met bruin bier
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mara Grimms virgin bloody Mary (alcoholvrije groentecocktail)
5 min
Bekijk recept
Biefstuk tempoe doeloe
25 min, voorbereiden 45 min, wachten 60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caesarsalade met scampi’s
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode bieten en appel met pruimenjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbal met jus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept