Rundervinken met hutspotgroenten

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In koekenpan 25 g boter verhitten en rundervinken rondom bruinbakken. Vuur lager zetten en vlees in 20 min. gaar laten worden, regelmatig keren. In hapjespan ui in rest van boter 2 min. fruiten. Wortel toevoegen en 3 min. meebakken. Op smaak brengen met zout en peper, scheutje water toevoegen en groenten met deksel op pan in 15 min. gaarstoven. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing bereiden en mosterd erdoor roeren. Groenten over vier borden verdelen. Puree en rundervink ernaast serveren.

Rundervinken met hutspotgroenten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bruinebonensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Worst-linzenschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige hutspot met uitsmijter kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti carbonara
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toscaanse aardappelpartjes met spruitjes en vinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdvink met aardappelkroketten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviestamppot met rundervink
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept