Petits fours met bosvruchten

24
25 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In kom jam en 2 el crème de cassis door elkaar roeren. Cake overlangs in 4 lange plakken snijden en bestrijken met jammengsel. Over 2 plakken plakjes aardbei verdelen. Andere plakken met jamkant naar beneden erop leggen en stapeltjes iets aandrukken. In kom poedersuiker met 3 el crème de cassis en 1-2 el water tot glanzend roze glazuur roeren. Bovenkant van cakelagen bestrijken met glazuur. Elke stapel met groot glad mes in 12 vierkantjes van 4 x 4 cm snijden. Petits fours naast elkaar op schaal zetten en tot gebruik in koelkast zetten. Vlak voor serveren op elke petit four toefje slagroom spuiten (en garneren met zilverpilletjes).

Petits fours met bosvruchten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Smoothiebowl met bosvruchten en cacao
10 min
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Huisje van Hans en Grietje
Nagerecht
Bekijk recept
Volkorentoast met geitenkaas en aardbeiendressing
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Houmous, surimi en verse vijgen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paninitosti met tonijn
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept