Geitenkaasfondue

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 7 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In fonduepan witte wijn verwarmen. Geitenkaas in stukjes snijden. Geitenkaas en jonge kaas in warme wijn laten smelten (wijn niet laten koken). Sherry met maizena tot papje roeren en door gesmolten kaas roeren. Goed roeren tot gladde kaasfondue ontstaat. Fondue met peper op smaak brengen. Bieslook fijnknippen en over fondue strooien. Kaasfondue aan tafel warmhouden op rechaud. Stokbrood in stukjes snijden. Aan tafel broodstukjes en tomaatjes in kaasfondue dopen. Lekker met gemengde salade en vinaigrette.

Geitenkaasfondue is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Geitenkaasfondue met honing en tijm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue met walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Geitenkaasfondue met honing en tijm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue met walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
10 min Voorgerecht
Bekijk recept