Roergebakken boerenkool met cervelaat

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In wok olie verhitten en repen cervelaatworst in 2 min. al omscheppend knapperig bakken. Uit wok nemen en op bord scheppen. In overgebleven bakvet uipartjes en aardappeltjes 2 min. roerbakken. Paprikapoeder erdoor scheppen en 1 min. meebakken. Boerenkool in gedeelten aan aardappelmengsel toevoegen en al omscheppend laten slinken. Pas nieuwe portie boerenkool toevoegen als boerenkool redelijk geslonken is. Klein scheutje water toevoegen en boerenkool afgedekt nog 5 min. verwarmen, regelmatig omscheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Roergebakken boerenkool over vier borden verdelen. Cervelaatworst erop leggen.

Roergebakken boerenkool met cervelaat is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salamisandwiches met rode tapenade
5 min
Bekijk recept
Fusilli met cervelaat en champignons
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziestamppot met cervelaat
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stevige aardappelsalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept