Spitskoolstamppot met kalkoenreepjes en salie

2
40 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels schillen en in stukken snijden. Aardappels in bodempje water met zout afgedekt in 20 min. gaarkoken. In koekenpan met antiaanbaklaag boter verhitten en kalkoenreepjes 5 min. al omscheppend bakken. Salie kort met kalkoenreepjes meebakken. Sherry en 6 el water erdoor roeren. Vlees 10 sec. op hoog vuur laten koken. Vlees op smaak brengen met zout en peper en tot gebruik warmhouden. Intussen in wok olie verhitten. Kool 1 min. op hoog vuur roerbakken. Appel nog 1 min. meebakken. Aardappels afgieten en fijnstampen. Kool met appel erdoor roeren. Stamppot op smaak brengen met zout en peper en over twee borden verdelen. Kalkoenreepjes met salie bij stamppot serveren.

Spitskoolstamppot met kalkoenreepjes en salie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Spitskoolstamppot
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zwitserse spitskoolstamppot met cordon bleu
30 min-
Bekijk recept
Spitskoolstamppot met appeltjes en gegrilde kalkoenfilet
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskoolstamppot met chorizo en rookworst
0 min
Bekijk recept