Knolselderijstamppot

2
40 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Knolselderij in plakken snijden, schillen en in blokjes snijden. Aardappels schillen en in stukken snijden. In pan knolselderij met aardappel in bodempje water en zout afgedekt in 20 min. zachtjes gaarkoken. Plakken ham halveren. In grote koekenpan olie verhitten en ham aan beide kanten krokant bakken. Ham op laag vuur warmhouden. Knolselderij en aardappel afgieten. Bouillon verwarmen. Knolselderij en aardappel met bouillon, zuivelspread en Dijonnaise fijnstampen. Peterselie erdoor scheppen. Op smaak brengen met (zout en) peper. Stamppot over twee borden verdelen en met warme ham serveren.

Knolselderijstamppot is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lekkerbekjes met knolselderij-aardappelpuree
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijstamppot met balletjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse sukadestoof met knolselderijstamppot
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lekkerbekjes met knolselderij-aardappelpuree
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijstamppot met balletjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse sukadestoof met knolselderijstamppot
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept