Zuurkoolstamppot met romige kipfilet

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zuurkool met 4-5 el water in 25 min. zachtjes gaarkoken. Puree volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Uien pellen en snipperen. Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. In koekenpan boter verhitten en ui fruiten. Paprika erdoor scheppen en nog 5 min. bakken. Kip erbij scheppen en in 5 min. rondom bruinbakken. Crème fraîche erdoor roeren en zachtjes meewarmen. Met zout en peper op smaak brengen. Zuurkool en aardappelpuree door elkaar roeren en over vier borden verdelen. Kipfilet met saus erover scheppen.

Zuurkoolstamppot met romige kipfilet is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige zuurkoolstamppot met gerookte zalm
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolstamppot met gevulde varkensfilet
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolkoeken
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Patrijs met zuurkoolstamppot en mosterdsaus
35 min Voorgerecht
Bekijk recept