Entrecote met pepersaus en witlofsla

2
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In koekenpan of wok 25 g boter verhitten. Aardappelpartjes met Provencaalse kruiden bestrooien en afgedekt in 10 min. goudbruin en gaar bakken. Halverwege deksel van pan nemen. Aardappels af en toe omschudden. Met keukenpapier entrecotes droogdeppen, bestrooien met zout en peper. In koekenpan 25 g boter verhitten en entrecotes in 2-3 min. per kant vanbuiten bruin en vanbinnen rosé bakken. Vlees uit pan nemen en warmhouden. Intussen witlof en appel in stukken snijden. Witlof en appel in kom omscheppen met sladressing. Door bakvet rode wijn en peperroomsaus roeren en even doorwarmen. Aardappels en entrecotes over twee borden verdelen, saus over vlees scheppen. Sla apart erbij serveren.

Entrecote met pepersaus en witlofsla is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met braadworst en witlofsla
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlofsla Met Gerookte Zalm
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Walnoot-Appeldressing
0-10 min -
Bekijk recept
Oranje Dressing
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met chorizosalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte entrecote met romesco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met entrecote
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept