Smoor daging (in ketjap gesmoord rundvlees)

6
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het vlees in reepjes. Verhit de olie in een wok of braadpan en roerbak het vlees op hoog vuur 3 min. Neem het vlees uit de pan. Snijd het steeltje van de rode peper. Rol de peper tussen je handen zodat de zaadjes eruit vallen. Snijd de peper in ringetjes. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
  • 2 Fruit in het overgebleven bakvet de ui, knoflook en rode peper 3 min. op laag vuur. Roer de koriander, komijn en nootmuskaat door het uimengsel en bak kort mee. Doe het vlees terug in de pan. Roer de ketjap en tamarindepasta erdoor en schenk de bouillon erbij. Breng het geheel aan de kook en breng eventueel op smaak met zout. Laat het vlees met de deksel op de pan op laag vuur (op warmhoudplaatje) ca. 1 uur stoven.

Smoor daging (in ketjap gesmoord rundvlees) is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept