Couscous met gehaktsaus en witte kaas

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ui pellen en snipperen. Aubergine in blokjes snijden. In droge koekenpan gehakt op laag vuur rul bakken. Ui en aubergine toevoegen en 3 min. meebakken. Tomatenblokjes, 500 ml water en mix voor couscous bij gehaktmengsel roeren. Gehaktmengsel ca. 10 min. zacht laten koken. Couscous in schaal doen en er 500 ml kokend water bij schenken. Couscous 6 min. laten wellen. Couscous over vier borden verdelen. Gehaktmengsel erop scheppen en kaasblokjes erover strooien.

Couscous met gehaktsaus en witte kaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Israëlische eierschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept