Teriyaki-biefstuk met noedels

1persoon
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Van broccoli stronk afsnijden en broccoli in kleine roosjes snijden. Chinese eiermie met broccoli in kokend water in 4-5 min. gaarkoken, af en toe omroeren. Intussen stoneleeks in stukjes van 2 cm snijden en biefstuk dwars op de draad in dunne plakjes snijden. In wok olie verhitten en biefstuk in 2 min. op hoog vuur rondom dichtschroeien. Stoneleeks en teriyakimarinade door biefstuk scheppen en nog 1 min. roerbakken. Mie en broccoli afgieten en op bord scheppen. Biefstuk met saus op noedels scheppen en sesamzaad erover strooien.

Teriyaki-biefstuk met noedels is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Teriyakispiesen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia op mihoensalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schnitzels op Japanse wijze
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept