Witlof in bladerdeeg met pittige kaas

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 ºC. Witlof schoonmaken, kern verwijderen en 5 min. koken. Bladerdeeg laten ontdooien. Witlof goed laten uitlekken en droogdeppen. Lof op bladerdeeg leggen en bestrooien met zout en peper. Fijngesneden tomaten en 3/4 deel van kaas over lof verdelen. Bladerdeeg dichtvouwen en met behulp van vork goed dichtdrukken. Bladerdeegpakketjes met rest van kaas bestrooien en in midden van oven in ca. 20 min. gaar en goudbruin bakken. Intussen tomaten in plakjes snijden en met dressing mengen. Witlofpakketjes met tomatensalade serveren.

Witlof in bladerdeeg met pittige kaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept