Kabeljauw met bieslookpuree

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Peultjes schoonmaken en worteltjes in stukjes snijden. Kabeljauw met zout en peper bestrooien. In braadpan crème fraîche met wijn aan de kook brengen. Kabeljauw toevoegen en afgedekt op zacht vuur in 6 min. gaarstoven. Intussen in pan worteltjes 4 min. koken. Peultjes toevoegen en 3 min. meekoken. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Bieslook fijnknippen en door puree roeren. Kabeljauw met groenten en bieslookpuree serveren.

Kabeljauw met bieslookpuree is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kibbeling met bieslookpuree en sugar snaps
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visvariatie met bieslookpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshachee met appel
100 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
gebakken staartvisfilet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept