Cakerol met frambozen en hazelnootpasta

6
30 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 175 °C. Eieren voorzichtig splitsen; er mag geen spatje dooier in het eiwit terechtkomen. In vetvrije kom eiwitten met 75 g suiker met mixer tot stijve pieken kloppen. Gardes schoonspoelen en dooiers met 25 g suiker tot dikke, witte crème mixen. Eiwitschuim door dooiercrème spatelen. Bloem met maizena boven eimengsel zeven en voorzichtig erdoor spatelen (= biscuitbeslag). Beslag over bakplaat uitschenken en met spatel gladstrijken. Bakplaat in midden van oven zetten en biscuitdeeg in ca. 20 min. lichtbruin en gaar bakken. Bakplaat uit oven nemen, schone theedoek erop leggen en geheel voorzichtig omkeren. Bakplaat en bakpapier verwijderen. Bovenkant van deeg volledig met hazelnootpasta bestrijken en frambozen erover verdelen. Nog warme deeg met behulp van theedoek meteen oprollen (anders wordt het biscuitdeeg te hard en breekt). Gebakrol met poedersuiker bestrooien en laten afkoelen alvorens in plakken te snijden.

Cakerol met frambozen en hazelnootpasta is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Mozzarella met kruim van pijnboompitten en tomatenjam
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Peermilkshake
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Notengebakjes
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cakerol met aardbeiencrème
25 min Gebak
Bekijk recept
Chocolade cakerol
75 min + 2 uur wachten - Nagerecht
Bekijk recept
Framboos kwarkboltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade-cakerol met advocaatcr me
45 min Nagerecht
Bekijk recept