Zeewolf met broccoli, peultjes en asperges

4
35 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven op 200 °C voorverwarmen. Inhoud van schalen aardappelpuree in ovenschaal scheppen. Brie in dunne plakken snijden en over aardappelpuree verdelen. Puree in midden van oven in ca. 30 min. verwarmen. Vis in 4 gelijke stukken snijden, met keukenpapier drogen en met zout en peper bestrooien. Vis door bloem wentelen. In koekenpan met antiaanbaklaag boter verhitten en vis in 8 min. gaarbakken, halverwege keren. Stoomgroenten volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Aardappelpuree over vier borden verdelen. Vis schuin op puree leggen, groentemix ernaast serveren.

Zeewolf met broccoli, peultjes en asperges is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf met groenten
Bekijk recept
Zuurkool met vis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept