Biefstuk met gedroogde tomatentapenade

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Knoflook pellen. Tomaten laten uitlekken, olie bewaren. Tomaten samen met 3 el tomatenolie, knoflook en basilicum in keukenmachine of met staafmixer tot tapenade pureren. Eventueel wat meer olie toevoegen om geheel smeuïg te maken. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en steel in dunne plakken snijden. Broccoliroosjes en steel in 5 min. beetgaar koken. Frites in frituurpan volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Biefstuk met 2 el olie insmeren (van potje gedroogde tomaten). Biefstuk in grillpan of koekenpan met antiaanbaklaag in 4 min. vanbuiten bruin en vanbinnen rosé bakken. Halverwege keren. Biefstuk met zout en peper bestrooien. Met tomatentapenade, frites en broccoli serveren.

Biefstuk met gedroogde tomatentapenade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipkebabs met tapenade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept