Schouderkarbonade in ketjapmarinade

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roer de marinade in een platte schaal van de ketjap, suiker en het citroensap. Snipper de ui zeer fijn en meng door de marinade. Wentel de karbonades door de marinade en laat de smaken 30 min. intrekken. Keer regelmatig of schep de marinade over de bovenkant van de karbonades. Verwarm de ovengrill voor of verhit de grillpan. Neem de karbonades uit de marinade en rooster in 8 min. per kant bruin en gaar.

Schouderkarbonade in ketjapmarinade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Indonesische ketjapmarinade
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipspiesjes in ketjapmarinade
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kipspiesen met knoflookbrood
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met pittige vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke vulling (voor kip)
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Karbonade met gekookte aardappelen en rodekool
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstschotel met saté
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept